PARTNEREINK

Linde Gáz Magyarország Zrt.

Linde Gáz Magyarország Zrt.

Az ipari gázok, alkalmazások, berendezések és szolgáltatások vezető szállítójaként a sűrített és cseppfolyósított gázok széles skáláját kínáljuk számos iparág számára, úgymint acélgyártás, vegyipar, élelmiszeripar és üveggyártás.


BorsodChem Zrt.

BorsodChem Zrt.

Társaságunk, a BorsodChem Zrt., Európa egyik piacvezető MDI, TDI, PVC és klóralkáli termék gyártója. Széles körben felhasznált, kiváló minőségű alapanyagokat biztosítunk számos iparág számára. Termék portfóliónk folyamatosan bővül, piaci pozíciónk napról napra erősödik. 

KISS Cégcsoport Kft.

KISS Cégcsoport Kft.

Tevékenységi körünk kiterjed a szerelőipari, környezetvédelmi, energetikai, laboratóriumi és ügyviteli szolgáltatásokra, továbbá a növényvédőszergyártás területére. Cégcsoportunk sikeres működéséhez az alapokat a tagok közötti szinergiák maximális kihasználása, az ügyfelek rugalmas kiszolgálása és a költséghatékony innovatív megoldások  adják.


 

ÉMK Észak-magyarországiKörnyezetvédelmi Kft.

ÉMK Észak-magyarországiKörnyezetvédelmi Kft.

Az ÉMK Észak-Magyarországi Környezetvédelmi Kft. Magyarország egyik meghatározó környezetvédelmi vállalkozása. Alaptevékenységünk veszélyes hulladék ártalmatlanítás és szennyvízkezelés. A hulladékkezelés során törekszünk a hulladékok anyagában történő vagy energia tartalmának minél nagyobb arányú hasznosítására.

MOL Nyrt.

MOL Nyrt.

A MOL Magyarország vállalatcsoport egy integrált olaj–, gáz–és petrolkémiai csoport, mely négy országban van jelen, székhelye Budapest. Upstream és Downstream tevékenységet folytat, nagyobb finomítói és petrolkémiai egységei Százhalombattán, Tiszaújvárosban és Zalaegerszegen találhatók.

Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Katasztrófavédelmi Intézet

Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Katasztrófavédelmi Intézet

Katasztrófavédelmi Intézetünk 2012. január 1-én alakult meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, egy önálló, karoktól független intézetként, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szakmai felügyeletével. A Katasztrófavédelmi Intézet három egyetemi tanszéket (Katasztrófavédelmi Műveleti-, Tűzvédelmi és Mentésirányítási- és Iparbiztonsági Tanszék) és egy Oktatásszervezési Osztályt foglal magába.


DYNEA HUNGARY Kft.

DYNEA HUNGARY Kft.

A Dynea Hungary Kft. Kazincbarcikán a BorsodChem Zrt. területén megvalósított ipari parkban működik, ahol karbamid-formaldehid gyantagyártással foglalkozik hazánkban egyedüliként.


 

BC-KC Formalin Kft. (BorsodChem-Krems Chemie Formalin Kft.)

BC-KC Formalin Kft. (BorsodChem-Krems Chemie Formalin Kft.)

A Társaság fő tevékenysége: formalin termelése (formaldehid vizes oldata), tárolása, előkészítése értékesítés céljából, értékesítése. Más bevételi forrás, a technológiából felszabaduló hő hasznosítása gőz előállításával, értékesítésével a BC Zrt. irányába.


ISD DUNAFERR Zrt. (ISD DUNAFERR Dunai Vasmű ZRT.)

ISD DUNAFERR Zrt. (ISD DUNAFERR Dunai Vasmű ZRT.)

Az ISD DUNAFERR által gyártott melegen hengerelt, pácolt, hidegen hengerelt, horganyzott szalagokat és táblalemezeket, valamint nyitott és zárt hidegen hajlított idomacélokat elsősorban gépipari, járműipari, építőipari termékek gyártásához, acélszerkezetek, háztartási berendezések és egyéb alkatrészek előállításához használják fel.